Ribičko takmičenje Kup „PETROVO“

IMGP492525.6.2017. godine, na jezeru ispred Ribičkog doma „Zeleni brijeg“ u Repašu, održano je već tradicionalno ribičko natjecanje KUP „PETROVO“ u organizaciji ŠRK-a „Bistra“ Repaš.

Ove godine okupilo se 13 ekipa s područja Koprivničko-križevačke županije. 

Po završetku takmičenja od glavnog suca proglašeni su rezultati.

Opširnije...

64. izborna godišnja skupština ŠRK-a “BISTRA” Repaš

0164. izborna godišnja skupština ŠRK-a “BISTRA” Repaš održana je 22. siječnja 2017. godine.

Pošto je pročitao predloženi dnevni red i pozdravio sve članove kluba, goste iz drugih klubova, predsjednika ZSRK-a Đurđevac Sinišu Filipovića te načelnika Općine Molve Zdravka Ivančana izabrana su sva tijela za rad ove skupštine, predsjednik kluba Siniša Frančić svima skupa zaželio je uspješan rad.

Opširnije...

Ribičko natjecanje Kup “Petrovo”- Repaš 2016.

9.2ŠRK “Bistra” iz Repaša organizirao je tradicionalni Kup “Petrovo” na koji se odazvalo 12 ekipa s područja Koprivničko-križevačke županije.

Nakon vaganja ribe rezultati su bili sljedeći:

Prvo mjesto osvojila je ekipa "Šaran" Molve, drugo mjesto "Drava" Novo Virje, a treće "Peski" Đurđevac.

Opširnije...

Godišnja skupština ŠRK-a “Bistra” Repaš

424. siječnja 2016. godine održana je godišnja skupština ŠRK-a “Bistra” Repaš. Predsjednik Siniša Frančić pozdravio je sve članove, goste iz drugih klubova, članove Općinskog vijeća, općinskog načelnika Zdravka Ivančana te predsjednika Z.S.R.K.-a Đurđevac Sinišu Filipovića.

Po usvojenom dnevnom redu pročitana su sva izvješća te kao takva jednoglasno prihvaćena. Potom je uslijedilo predočenje plana rada i financijskog plana za 2016. godinu koji su također jednoglasno prihvaćeni.
Za riječ su se javili predsjednik zajednice Siniša Filipović, općinski načelnik Zdravko Ivančan i gosti iz drugih klubova te pozdravili rad skupštine, pohvalili rad kluba u prošloj godini i zaželjeli nam u ovoj godini još više uspjeha u radu. Nakon završetka godišnje skupštine uslijedio je svečani ručak nakon čega je nastavljeno zajedničko druženje.

Tajnik: Drago Žufika

KUP Petrovo 2015.g.

11 Prvo mjesto u ribickom natjecanjuNa ovogodišnjem KUP-u "PETROVO" koji je održan 28.6.2015. godine, sudjelovalo je 14 ekipa u ulovu ribe udicom na plovak. 

Postignuti su slijedeći rezultati:

EKIPNO:

1. "PESKI" Đurđevac

2. "B" ŠPORT Koprivnica

3. "ŠTUKA" Ferdinandovac

Opširnije...

Održana godišnja skupština ŠRK "Bistra" Repaš

051. veljače 2015. godine, u Društvenom domu Repaš, održana je godišnja skupština ŠRK "Bistra" Repaš. Ove godine skupštinu smo održali u društvenom domu jer smo uvidjeli da nam za ovakav vid sastajanja nedostaje prostora u našem domu za vrijeme zimskog perioda. 

Po otvorenju skupštine predsjednik je pozdravio sve prisutne goste te mnogobrojne članove, a posebice načelnika Općine Molve Zdravka Ivančana te članove Općinskog vijeća, kao i tajnika ZSRK Đurđevac, Sinišu Filipovića. Svi izvještaji tajnika, blagajnika i nadzornog odbora te trenera naših takmičarkih ekipa jednoglasno su prihvaćeni, kao i plan rada za 2015. godinu te financijski plan.

Načelnik Općine Molve osvrnuo se na rad kluba i dao nam veliku podršku da i ubuduće ovako vrijedno i dobro radimo te nas izvjestio da u ovoj godini možemo računati na izgradnju sanitarnog čvora. Potom se nazočnima obratio i Siniša Filipović koji nas je izvjestio o radu zajednice te gosti iz drugih klubova iz našeg mjesta zaželjevši nam uspješan rad u 2015. godini.

Tajnik: Drago Žufika

 

Stranica 1 od 2