GTranslate

Croatian English French German Hungarian Italian Spanish

Pretraživanje

Održana godišnja skupština ŠRK "Bistra" Repaš

051. veljače 2015. godine, u Društvenom domu Repaš, održana je godišnja skupština ŠRK "Bistra" Repaš. Ove godine skupštinu smo održali u društvenom domu jer smo uvidjeli da nam za ovakav vid sastajanja nedostaje prostora u našem domu za vrijeme zimskog perioda. 

Po otvorenju skupštine predsjednik je pozdravio sve prisutne goste te mnogobrojne članove, a posebice načelnika Općine Molve Zdravka Ivančana te članove Općinskog vijeća, kao i tajnika ZSRK Đurđevac, Sinišu Filipovića. Svi izvještaji tajnika, blagajnika i nadzornog odbora te trenera naših takmičarkih ekipa jednoglasno su prihvaćeni, kao i plan rada za 2015. godinu te financijski plan.

Načelnik Općine Molve osvrnuo se na rad kluba i dao nam veliku podršku da i ubuduće ovako vrijedno i dobro radimo te nas izvjestio da u ovoj godini možemo računati na izgradnju sanitarnog čvora. Potom se nazočnima obratio i Siniša Filipović koji nas je izvjestio o radu zajednice te gosti iz drugih klubova iz našeg mjesta zaželjevši nam uspješan rad u 2015. godini.

Tajnik: Drago Žufika