GTranslate

Croatian English French German Hungarian Italian Spanish

Pretraživanje

Mladost uvjerljiva protiv ekipe Bratstva iz Kunovca

mladost76U posljednjem 26. kolu 05.06.2016. s početkom u 18:00 sati Mladost Molve je igrala u Molvama protiv ekipe Bratstva iz Kunovca te pobjedila uvjerljivo rezultatom 4:1.

Mladost je nastupila u sastavu: J. Gazdek, D. Aušperger, D. Begić, A. Jeličić, H. Aušperger, Z. Marić., D.Vindić, D. Sabolić, Z. Ban, M. Kurjančić i J. Vindić, a još su ušli u igru T. Krznarić, P. Jagar, M. Ištvan i M. Golubić.

Mladost je u prvom poluvremenu povela pogotkom M. Kurjančića, ali su gosti u zadnjoj minuti prvog poluvremena uspjeli izjednačiti na 1:1. U drugom poluvremenu razigrana Mladost je povela prekrasnim zgoditkom Danijela Sabolića u same suprotne "rašlje" , te još dvama zgoditcima najboljeg strijelca Mihaela Kurjančića te je konačni rezultat bio 4:1. Ovom pobjedom Mladost je prvenstvo završila na solidnom 8. mjestu, a u proljetnom djelu prvenstva su osvojena 26 boda od mogućih 36, što je izuzetan uspjeh.
Ovim putem zahvaljujemo se svim navijačima koji su nas bodrili na gostovanjima i domaćim utakmicama, a posebno našim "Krbuljin boysima"!

Vidimo se u sljedećoj sezoni!