GTranslate

Croatian English French German Hungarian Italian Spanish

Pretraživanje

Novosti iz NK Mladost Molve

20160904 185233Nakon odrađenih ljetnih priprema i 5 prijateljskih utakmica, 21.08.2016. je počela nova sezona 1. ŽNL KC-KŽ. NK Mladost Molve je odigrala početna 3 kola nove sezone, te je osvojeno 6 od mogućih 9 bodova.

U prvom kolu u Molvama 21.08.2016. je pobijeđena ekipa Fugaplasta iz Gole rezultatom 3:0, a zgoditke za Molve su postigli Danijel Vindić gola i Dinko Begić jedan gol. Mladost je nastupila u sastavu J. Gazdek, I.Trupina, A. Jeličić, J. Vindić,T. Krznarić, D. Vindić, D. Sabolić, D. begić, H. Aušperger, D. Aušperger i M. Kurjančić, a još su nastupili i Z. Marić, P. Jagar, T. Kolar, I. Krznarić i M. Golubić.

U drugom kolu Mladost 29.08.2016. je gotovala u Legradu kod ekpe Graničara i nesretno izgubila nakon propuštenih šansi rezultatom 1:0. Za Mladost su nastupili J. Gazdek, I.Trupina, A. Jeličić, J. Vindić,T. Krznarić, D. Vindić, D. Sabolić, D. begić, H. Aušperger, D. Aušperger i Z. Marić, a još su nastupili B. Balogović i I.Krznarić.

U 3. kolu u Molvama 04.09.2016. kod kuće pobjedila NK Panoniju iz Peteranca rezultatom 4:0, a zgoditke su postigli M. Kurjančić, J. Vindić, D. Vindić i I. Trupina. Za mladost su nastupili J. Gazdek, I.Trupina, A. Jeličić, J. Vindić, D. Vindić, D. Sabolić, D. begić, H. Aušperger, D. Aušperger, M Kurjančić i Z. Marić, a još su nastupili B. Balogović, M. Ištvan, T. Krznarić i G. Jagić. Treba istaknuti da su se na tribine ponovno vratili "Krbuljin boys-i" koji su glasnim navijanjem i "bakljadom" uljepšali pobjedu Mladosti te im se i ovom prilikom zahvaljujemo.

U 4. kolu Mladost igra ponovno 11.09.2016. na domaćem terenu protiv ekipe Bratstva iz Kunovca, te pozivamo sve simpatizere i naše najvjernije navijače na utakmicu s početkom u 17:00 sati.