7. košarkaški turnir mladih nada - Molve, 5. lipnja 2016.

turnirU nedjelju 5. lipnja 2016. od 9 do 17 sati, KK "Bistra" Molve organizira 7. košarkaški turnir mladih nada za igrače rođene 2004. i mlađe.

Na turniru će sudjelovati ekipe sa regije Sjever odnosno iz nekoliko županija (Međimurska, Varaždinska i Koprivničko-Križevačka).

Pozivamo sve mještane općine Molve da nam se pridruže u dvorani i da uživaju u loptanju pod obručima mladih košarkaških nada!

RASPORED ZA TURNIR

6. košarkaški turnir Mladih Nada 2014.

zajednicka medaljeU subotu 7. lipnja u Molvama je organiziran turnir Mladih Nada 2014 na kojemu su sudjelovale ekipe iz sjeverozapadne Hrvatske. Ekipe su došle iz Čakovca, Varaždina, Križevaca, Koprivnice, Đurđevca i domaćina i organizatora KK „Bistra" Molve. Turnir je organiziran pod pokroviteljstvom Općine Molve i Košarkaškog saveza Koprivničko-križevačke županije, a otvorio ga je g. Mijo Kovaček predsjednik Općinskog vijeća Općine Molve. Molve je toga dana bilo košarkaško središte ovog dijela Hrvatske gdje su dječaci do 12 godina ispunili molvarsku dvoranu i pokazali svoje vještine.

Cjelodnevno igranje završilo je podjelom nagrada, medalja i pehara za najbolje ekipe. Predsjednik Košarkaškog saveza Kc-Kž županije g. Zdravko Rupnik podijelio je medalje i pehare prvoplasiranoj ekipi Koprivnice, drugoplasiranoj ekipi Bistre iz Molvi i trećeplasiranoj ekipi Vindije iz Varaždina. Najbolji strijelac turnira bio je Richard Peti iz KK „Bistra" Molve, a najbolji igrač turnira je Dorijan Lončarić iz KK Koprivnica. Roditelji i djeca bili su zadovoljni organizacijom turnira i oduševljeni uređenošću mjesta Molvi.

Stanko Molnar

BILTEN 6. TURNIRA MLADIH NADA 2014.

 

09.06.2013. - 5. košarkaški turnir mladih nada 2013.

4. turnir mladih nada - MolveU nedjelju 09. lipnja 2013. košarkaška ekipa Bistre Molve organizira turnir mladih nada za dječake rođene 2002. i mlađe. Na turniru sudjeluju ekipe iz Zagreba, Križevaca, Čakovca, Koprivnice i Molvi. Igra se u dvije skupine po tri ekipe, a pobjednici igraju za 1. mjesto.

PLAKAT

28.04.2013. - Državno OŠ - izvanrendan uspjeh!!!

Izvanredan uspjeh molvarskih košarkaša!!!

Prvaci regije SjeverTreća sreća! Košarkaška ekipa OŠ Molve (igrači KK "Bistra" Molve) plasirala se na državno natjecanje u košarci za osnovne škole. Na poluzavršnici su sudjelovale četiri ekipe pobjednice županijskih natjecanja: Virovitica, Ivanec, Čakovec i Molve. Pobjedom protiv Čakovca ekipa OŠ Molve izborila je plasman u finale. U finalu smo igrali protiv ekipe Virovitice koja je igrala na domaćem terenu. Od početka smo nametnuli svoj ritam igre gdje smo kvalitetnom obranom na najboljim igračem Virovitice (reprezentativac Hrvatske) uspjeli povesti i održavati rezultat u našu korist. Nakon što su suci u trećoj četvrtini dosudili petu osobnu do tada našem najboljem igraču Lovri prednost se topila i ušli smo u neizvjesnu završnicu. Utakmica je završila nerješeno i ušlo se u produžetke. Nikola je uz pomoć Davida uspio zaustaviti igrače Virovitice, a na kraju je Matej pogodio oba bacanja 7 sek. prije kraja za pobjedu i plasman na državno. Pobjednik ide na državno natjecanje gdje sudjeluje 6 najboljih školskih košarkaških ekipa u državi. Bravo dečki!

06.03.2013. - Poluzavršnica OŠ - plasman na državno!

Prvaci regije Sjever1U srijedu 6. ožujka 2013. u Virovitici je održano poluzavršno natjecanje u košarci. Nastupile su četiri ekipe: iz Ivanca, Molva, Čakovca i Virovitice. Naši igrači su odličnom igrom u polufinalu i pobjedom protiv Čakovca 65:25 izborili finale.

Poluzavršnica regije sjever u Virovitici - 06.03.2013.
Poredak:
1. OŠ Molve
2. OŠ Virovitica (OŠ I.B. Mažuranić)
3. OŠ Ivanec
4. OŠ Čakovec (I. OŠ)

Opširnije...

12.01.2013. - 5. međunarodni turnir djevojčica - Vrapčić 2013

5. medunarodni turnir djevojcica Vrapcic 2013 12.1.2013Djevojčice Bistre sudjelovale su na turniru u Koprivnici i ostavile odličan dojam što se tiče igre i ponašanja na i oko turnira. Osvojile su izvrsno treće mjesto u konkurenciji osam ekipa: Podravac (Virje), DHP (Drnje), Jabuka (Zaprešić), Koprivnica, Radost (Čakovec), Pomurje (Slovenija) i Kanisza (Mađarska). Ovo je za djevojčice prvi osvojeni pehar nakon ni godinu dana treniranja.

Opširnije...

06.01.2013. - Turnir NOVA 2013 Čakovec

Turnir NOVA 2013cakovecMlađi kadeti Bistre osvojili su izvrsno četvrto mjesto i imali najboljeg strijelca turnira Mateja Molnara u konkurenciji mlađih kadeta Dubrave (Zagreb), "ZTE" Zalaegrszeg (Mađarska), Međimurja (Čakovec), Dubravčana (Donja Dubrava), "ABC Zadar" i Bistre Molve.

Turnir smo otvorili utakmicom protiv Dubravčana koja je osim prve četvrtine bila izjednačena. Ekipa Dubravčana bolje je otvorila utakmicu i prvu četvrtinu dobila 10:4. U drugoj smo se približili, a u trećoj izjednačili rezultat. U posljednjoj četvrtini smo poveli sa 5 poena ali smo onda ostali bez ključnih obrambenih igrača zbog pet osobnih pogrešaka tako da smo u završnicu utakmice ušli u egal. Zadnjih 27 sek. gubili smo 1 poen, odigrali dugi napad i zabili koš te poveli. Ekipa Dubravčana uspjela je zabiti koš u 3 sek. i povesti, a mi smo za zadnji napad imali 1,5 sek. što je bilo premalo za postići koš.
Pobjedom u toj utakmici osigurali bismo borbu za prvo mjesto čega smo bili svjesni tek nakon pobjede nad ekipom Zadra. Iako smo protiv ekipe Zadra gubili i 13 poena skupili smo snage nakon iscrpljujuće prve utakmice i preokrenuli rezultat te vodili u zadnjoj četvrtini sa 10 poena.
U utakmici za treće mjesto igrali smo u egalu do treće četvrtine kada su domaćini ekipa Međimurja napravili osjetniju razliku i osigurali si pobjedu u ovoj utakmici.

Opširnije...

Stranica 1 od 3