Obavijest pravnim i fizičkim osobama

Agencija za poljoprivredno zemljište obavještava fizičke i pravne osobe na koje se odnose Odluke o davanju u zakup bez javnog poziva na koje je Ministarstvo poljoprivrede dalo suglasnost, da u roku od 30 dana, odnosno u razdoblju od 16. lipnja 2017. do 16. srpnja 2017. podnesu Agenciji za poljoprivredno zemljište, Zagreb, Ulica grada Vukovara 78, zahtjev za sklapanje Ugovora o privremenom korištenju sukladnom članku 48. stavku 1. Zakona i Naputku.

Podnositelji zahtjeva obvezni su uz zahtjev za sklapanje ugovora priložiti potvrdu o mirnom posjedu poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske koju izdaje jedinica lokalne samouprave na čijem se području to poljoprivredno zemljište nalazi.

Naputak i obrazac zahtjeva možete pročitati i preuzeti na slijedećem linku 

http://www.zemljiste.mps.hr/novosti/vijesti/obavijest-fizi%C4%8Dkim-i-pravnim-osobama/

 

Obavijest GKP Komunalac d.o.o. Koprivnica

Obavještavamo korisnike da će Komunalac u četvrtak, 15. lipnja (Tijelovo) i 22. lipnja (Dan antifašističke borbe), odvoz otpada obavljati prema redovitom rasporedu.

GKP Komunalac d.o.o. Koprivnica

Obavijest

Ansambl narodnih plesova i pjesama Hrvatske „Lado“ najavljuje veliki plesni koncert u zagrebačkoj „Areni“ 03.06.2017. s početkom u 20,00 sati. Koncert nosi naziv „Ispod duba stoljetnoga“.

Pozivamo sve zainteresirane udruge s područja općine Molve da se udruže i zajedno organiziraju za ovaj spektakularni koncert.

Možete se javiti  predsjednici KUD-a Molve.

Izgradnja mjesne knjižnice u Molvama

Prema posljednjim informacijama iz Koprivničko-križevačke županije, od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije osigurana su sredstva u iznosu od 750.000,00 kuna u namjenu izgradnje knjižnice u Molvama.

Preostali dio sredstava do 1.100.000,00 kuna, kolika je vrijednost ovog projekta, trebao bi se dobiti iz proračuna naše županije te Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Knjižnica na čiju izgradnju čekamo već gotovo desetljeće, trebala bi ove godine i zaživiti.

Stranica 1 od 7