Memorijal Davor Bukovčan

Ribicki MG 03ŠRK "Amur" Molve Grede održao je 27. srpnja takmičenje lov ribe udicom na plovak. Za takmičenje se prijavilo 10 seniora i 2 kadeta. Usprkos najavi lošeg vremena nismo htjeli odgoditi takmičenje jer se u sklopu takmičenja održao i memorijal Davor Bukovčan, u spomen na našeg vjernog člana, suosnivača kluba koji je učlanjen sa nepune dvije godine i ostao vjeran klubu, a samo dan prije tragičnog događaja bio je sudac na Županijskoj šaranskoj ligi, takmičenju koje se održavalo na jezeru Drnić u Novom Virju, a u organizaciji našeg kluba.

Davor se isticao u radnim akcijama i uvijek je volio pomoći što god se tražilo od njega, stoga su članovi kluba i donijeli odluku da se njemu u spomen održi ovaj memorijal kao zahvala za sve učinjeno. Kako je Davor bio blinkeraš, odlučili smo bacati špin u trajanju od 90 minuta.

Nakon završetka takmičenja proglašeni su pobjednici. Kod seniora prvo mjesto osvojio je Branko Crnčić, drugo Mladen Mikuldaš, a treće Nikola Jendrašinkin. Kod kadeta prvo mjesto je osvojio Emil Gaščić, a drugo Antun Matekov. Pobjednik memorijala je Ivan Jakubin sa ulovljenim jednim pastrmskim grgečom. Predsjednik se zahvalio svim takmičarima na fer i sportskoj borbi, a medalje pobjednicima je podijelio dopredsjednik kluba Pero Kusak.

Predsjednik kluba, Petar Lovašin

Godišnja izborna skupština ŠRK "Amur" Molve Grede

Godišnja skupština19. siječnja 2014. godine održana je godišnja izborna skupština ŠRK "Amur" Molve Grede. Na skupštini su izabrani predsjednik, dopredsjednik, tajnik i  blagajnik kluba te članovi Upravnog i Nadzornog odbora. Za predsjednika je izabran Pero Lovašin, za zamjenika Pero Kusak, a za tajnika Marijan Čižmešinkin. Skupštinu je otvorio predjsednik pozdravivši sve prisutne, a sve odluke donesene na skupštini jednoglasno su prihvaćene.

Podneseno je izvješće o održanim radnim akcijama te planovima za tekuću godinu. U planu je završetak nadstrešnice u Sekulinama i uređenje kompletne obale. Odlučeno je da se organizira špinersko natjecanje "Memorijal Davora Bukovčana" koje je bio član kluba od svoje druge godine. Raspravljalo se i o šaranskoj ligi koja se održava na nivou županije na kojoj iz kluba sudjeluje jedna ekipa koja lovi kroz 4 kola, a svako kolo podrazumijeva lov po tri dana na vodama Koprivničko-križevačke županije.