GTranslate

Croatian English French German Hungarian Italian Spanish

Pretraživanje

Memorijal Davor Bukovčan

Ribicki MG 03ŠRK "Amur" Molve Grede održao je 27. srpnja takmičenje lov ribe udicom na plovak. Za takmičenje se prijavilo 10 seniora i 2 kadeta. Usprkos najavi lošeg vremena nismo htjeli odgoditi takmičenje jer se u sklopu takmičenja održao i memorijal Davor Bukovčan, u spomen na našeg vjernog člana, suosnivača kluba koji je učlanjen sa nepune dvije godine i ostao vjeran klubu, a samo dan prije tragičnog događaja bio je sudac na Županijskoj šaranskoj ligi, takmičenju koje se održavalo na jezeru Drnić u Novom Virju, a u organizaciji našeg kluba.

Davor se isticao u radnim akcijama i uvijek je volio pomoći što god se tražilo od njega, stoga su članovi kluba i donijeli odluku da se njemu u spomen održi ovaj memorijal kao zahvala za sve učinjeno. Kako je Davor bio blinkeraš, odlučili smo bacati špin u trajanju od 90 minuta.

Nakon završetka takmičenja proglašeni su pobjednici. Kod seniora prvo mjesto osvojio je Branko Crnčić, drugo Mladen Mikuldaš, a treće Nikola Jendrašinkin. Kod kadeta prvo mjesto je osvojio Emil Gaščić, a drugo Antun Matekov. Pobjednik memorijala je Ivan Jakubin sa ulovljenim jednim pastrmskim grgečom. Predsjednik se zahvalio svim takmičarima na fer i sportskoj borbi, a medalje pobjednicima je podijelio dopredsjednik kluba Pero Kusak.

Predsjednik kluba, Petar Lovašin