Udruga "Žena" Molve Grede održala redovnu godišnju skupštinu

0213. veljače 2015. godine, Udruga "Žena" Molve Grede održala je svoju redovnu godišnju skupštinu.

Skupštini su, uz članice i udruge s područja Općine Molve i okolice, prisustvovali i načelnik Općine Molve Zdravko Ivančan te njegov zamjenik Mirko Paša.

Nakon službenog dijela skupštine nastavilo se ugodno druženje do ranih jutarnjih sati.

 

 

50. godišnjica Udruge „ŽENA" Molve Grede

50 godina Udruge "ŽENA"U subotu 2. kolovoza 2014. godine Udruga "Žena" Molve Grede proslavila je 50. godišnjicu rada. Proslava je održana u Društvenom domu Molve Grede s početkom u 18 sati.

Članice udruge odnijele su na groblje vijence umrlim članicama udruge. Nakon sviranja himne i pozdrava gostima predsjednica udruge Nada Aušperger zahvalila se načelniku Općine na financijskoj potpori te podijelila priznanja i zahvalnice članicama udruge za dugogodišnji rad i zalaganje u udruzi. Udruzi se pohvalnim riječima obratio načelnik Općine Molve Zdravko Ivančan te je uputio čestitke vodstvu udruge na dosadašnjem radu i zaželio je da ova udruga svojim aktivnim radom još više napreduje. Uz načelnika proslavi je prisustvovao i zamjenik načelnika Mirko Paša.
Proslavi su prisustvovale slijedeće udruge: Udruga „Žena" Drenovica, Udruga „Žena" Crnec, Udruga „Žena" Medvedička, Udruga „Napredne domaćice" Molve, Udruga „Napredne domaćice" Repaš, Organizacija žena „Hrvatsko srce" Molve, DVD Repaš, DVD Gornja Šuma, DVD Molve Grede, Udruga Umirovljenika Molve, Mjesni odbor Molve Grede i Seljačka udruga Molve Grede.
Nakon završenog službenog dijela gosti su bili počašćeni obilnom večerom, a članice Udruge su se pobrinule za kolače. Uz ples, druženje se nastavilo sve do jutarnjih sati.

Udruga "Žena" Molve Grede

Održana godišnja skupština Udruge "ŽENA" Molve Grede

Skupština22. veljače 2014. godine Udruga "ŽENA" Molve Grede održala je svoju 50. izbornu godišnju skupštinu na kojoj je izabrano novo rukovodstvo.

Za predsjednicu je izabrana Nada Aušperger, za podpredsjednicu Ana-Marija Senjan, za tajnicu Jadranka Maruščec, a za blagajnicu Marija Lukić. Za predsjednicu Nadzornog odbora izabrana je Slava Lovašin, a za članice Mihaela Senjan i Štefica Senjan.

Prisutne su prigodnim rječima pozdravili načelnik Općine Molve Zdravko Ivančan i zamjenik načelnika Mirko Paša, a u ugodnoj atmosferi nastavljeno je druženje s prijateljskim udrugama  iz Općine Molve i okolice.