Održana redovna godišnja skupština udruge “Napredne domaćice” Repaš

IMG 349411. veljače 2017. godine održana je Redovna godišnja skupština udruge “Napredne domaćice” iz Repaša. Već tradicionalno, godišnja skupština se održala zajedno sa DVD-om Repaš.

Predsjednica Anka Gazdek otvorila je skupštinu upoznavši prisutne s brojnim ativnostima Udruge u 2016. godini. Osvrnula se na iznimno dobru suradnju sa svim društvima u selu i općini. Zahvalila se svim članicama na predanom radu u udruzi kao i svima koji ih prate i podržavaju u radu. Nakon izbora radnih tijela skupštine, podnesena su Izvješća o radu udruge u 2016. godini, te su sva izvješća jednoglasno prihvaćena. Predstavljen je i plan rada i financijski plan Udruge za 2017. godinu.

Skupštini su prisustvovali načelnik Općine Molve Zdravko Ivančan, zamjenik načelnika Mirko Paša, općinski vijećnici, te predstavnici udruga i društava s područja Općine Molve i okolnih mjesta.

Opširnije...

Godišnja skupština udruge "Napredne domaćice" Repaš

03Redovna godišnja skupština udruge “Napredne domaćice” iz Repaša održana je 16. siječnja 2016. godine u Društvenom domu u Repašu.

Već tradicionalno, godišnja skupština se održava zajedno sa DVD-om Repaš. Skupštini su se odazvale udruge s područja općine Molve i susjednih općina.
Predsjednica Anka Gazdek otvorila je skupštinu, pozdravila sve goste i zaželjela dobrodošlicu svim gostima. Osim udruga skupštini su prisustvovali predstavnici Općine Molve: Zdravko Ivančan, općinski načelnik, Zdravko Paša, zamjenik općinskog načelnika i Mijo Kovaček, predsjednik Općinskog vijeća.

Izvješće o radu udruge u 2015. godini podnijela je tajnica Marijana Rušak, a izvještaj o stanju blagajne blagajnica Marta Nađander, te potvrdila Jelica Kolarić iz Nadzornog odbora. Sva izvješća su jednoglasno usvojena kao i program rada i financijski plan. Načelnik Općine Molve Zdravko Ivančan obratio se prigodnim riječima i izrazio veliko zadovoljstvo dosadašnjim radom udruge.

Opširnije...

Obilježena 40. Obljetnica udruge „Napredne domaćice“ Repaš

150803 0737 33„Napredne domaćice“ iz Repaša su 2. kolovoza 2015. godine obilježile 40. obljetnicu postojanja pod pokroviteljskom Općine Molve.
Uz lijep doček gostiju bilo je postrojavanje za odlazak na Svetu misu. Na proslavu se odazvalo veliki broj udruga i društava iz okolnih sela, načelnik Općine Molve Zdravko Ivančan, zamjenik načelnika Mirko Paša, načelnik Općine Gola Stjepan Milinković te brojni drugi gosti.
Nakon Svete mise koju je predvodio bivši župnik u Molvama fra. Tomislav Glavnik svi zajedno uputili su se u Društveni dom na slavlje.

Opširnije...

39. godišnja skupština Udruge napredne domaćice Repaš

39. godišnja skupština Udruge Napredna domaćica RepašU subotu 15. veljače, Udruga napredne domaćice Repaš održala je 39. godišnju skupštinu u suradnji s DVD-om Repaš. Skupštinu je otvorila predsjednica Anka Gazdek i pozdravila sve prisutne goste i pročitala dnevni red. Izvještaj o protekloj godini rada društva pročitala je tajnica Marijana Rušak, a izvještaj blagajne blagajnica Marta Nađander. Iz nadzornog odbora izvjestila je Mira Živko da je blagajna uredno vođena.

Gospodin Zdravko Ivančan, načelnik općine Molve obratio se prisutnima i izrazio zadovoljstvo djelovanjem Udruge. Bio je oduševljen kako se dobro slažemo sa ostalim udrugama i pomažemo jedni drugima. Zahvalili smo se i mi njemu sa financijske strane što nam pomažu kao udruzi, ali i na njegovim toplim riječima. Večer smo nastavili uz dobru večeru i lijepo druženje sa prikazom starinskih kola i pjesama do kasnih jutarnjih sati.