GTranslate

Croatian English French German Hungarian Italian Spanish

Pretraživanje

Godišnja skupština udruge "Napredne domaćice" Repaš

03Redovna godišnja skupština udruge “Napredne domaćice” iz Repaša održana je 16. siječnja 2016. godine u Društvenom domu u Repašu.

Već tradicionalno, godišnja skupština se održava zajedno sa DVD-om Repaš. Skupštini su se odazvale udruge s područja općine Molve i susjednih općina.
Predsjednica Anka Gazdek otvorila je skupštinu, pozdravila sve goste i zaželjela dobrodošlicu svim gostima. Osim udruga skupštini su prisustvovali predstavnici Općine Molve: Zdravko Ivančan, općinski načelnik, Zdravko Paša, zamjenik općinskog načelnika i Mijo Kovaček, predsjednik Općinskog vijeća.

Izvješće o radu udruge u 2015. godini podnijela je tajnica Marijana Rušak, a izvještaj o stanju blagajne blagajnica Marta Nađander, te potvrdila Jelica Kolarić iz Nadzornog odbora. Sva izvješća su jednoglasno usvojena kao i program rada i financijski plan. Načelnik Općine Molve Zdravko Ivančan obratio se prigodnim riječima i izrazio veliko zadovoljstvo dosadašnjim radom udruge.

Čestitao nam je na uspješnom radu u 2015. godini kada smo obilježile 40. obljetnicu postojanja udruge. Dao nam je veliku podršku za budući rad. Mnogo brojni gosti drugih udruga zahvalili su se na pozivu i zaželjeli puno uspjeha u 2016. godini. Nakon službenog dijela skupštine nastavilo se ugodno druženje sa večerom i plesom do ranih jutarnjih sati.

Predsjednica: Anka Gazdek