GTranslate

Croatian English French German Hungarian Italian Spanish

Pretraživanje

Održana redovna godišnja skupština udruge “Napredne domaćice” Repaš

IMG 349411. veljače 2017. godine održana je Redovna godišnja skupština udruge “Napredne domaćice” iz Repaša. Već tradicionalno, godišnja skupština se održala zajedno sa DVD-om Repaš.

Predsjednica Anka Gazdek otvorila je skupštinu upoznavši prisutne s brojnim ativnostima Udruge u 2016. godini. Osvrnula se na iznimno dobru suradnju sa svim društvima u selu i općini. Zahvalila se svim članicama na predanom radu u udruzi kao i svima koji ih prate i podržavaju u radu. Nakon izbora radnih tijela skupštine, podnesena su Izvješća o radu udruge u 2016. godini, te su sva izvješća jednoglasno prihvaćena. Predstavljen je i plan rada i financijski plan Udruge za 2017. godinu.

Skupštini su prisustvovali načelnik Općine Molve Zdravko Ivančan, zamjenik načelnika Mirko Paša, općinski vijećnici, te predstavnici udruga i društava s područja Općine Molve i okolnih mjesta.

Prisutnima se prigodnim riječima obratio načelnik Općine Molve Zdravko Ivančan izrazivši zadovoljstvo radom Udruge, te im je zaželio puno uspjeha u njihovim daljnjim aktivnostima. 

Po završetku Skupštine, članice Udruge pripremile su načelniku iznenađenje, tortu povodom nadolazećeg imendana.