Susreti UHBDR-a Repaš i Udruge 105. brigade Bjelovar

13 Zajednicka slika svih sudionika21. kolovoza 2016. godine Udruga branitelja iz Repaša organizirala je tradicionalni susret u sportskom ribolovu. Gosti su bili Udruga 105. brigade iz Bjelovara i ŠRK “Bistra” iz Repaša.

Natjecalo se u lovu ribe udicom na plovak, a takmičenje se održalo na jezeru kod Ribičkog doma “Zeleni brijeg” u Repašu. Manifestacija se održala u sklopu proslave Dana Općine Molve.

Na susretima su prisustvovali članovi 105. brigade sa ratnim zapovjednikom Stjepanom Ivanićem, članovi ŠRK-a Repaš, branitelji UHBDR-a Repaš, načelnik Općine Molve Zdravko Ivančan i predstavnici šumarije Repaš. Nakon ribolovnog natjecanja i proglašenja pobjednika, nastavilo se s druženjem.

Branitelji proslavili svoj dan

UDVDR Repaš3. kolovoza 2014. godine, u 13,00 sati, u ribičkom domu “Bistra” Repaš okupili su se hrvatski branitelji “Repaš” povodom proslave Dana domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja, a u sklopu proslave Dana općine Molve. Tom prilikom održano je natjecanje u ulovu ribe udicom na plovak i takmičenje u odbojci na pijesku nakon čega je priređen domjenak za sve prisutne.
Sudjelovale su ekipe ŠRK “Bistra” Repaš, branitelji Repaš i Hrvatske šume Repaš, a druženju se pridružio i načelnik općine Molve Zdravko Ivančan.
Posebna nam je bila čast ugostiti zapovjedništvo 105. brigade sa zapovjednikom Stjepanom Ivanićem te predsjednikom udruge 105. brigade Dragom Novoselom koji su obećali da se vidimo i dogodine.