Proslava 20. obljetnice Udruge umirovljenika Molve

IMGP5623Udruga umirovljenika Molve 6.8.2017. godine proslavila je 20. obljetnicu postojanja udruge. Nakon sakupljanja ispred novog Društvenog doma krenula je svečana povorka prema crkvi, gdje je održana Sveta misa. Fotografiranje na tribinama igrališta sakupilo je na jedno mjesto stotinjak umirovljenika.

Onim umirovljenicima koji su od samog početka u udruzi podijeljena su prigodna priznanja. Umirovljenicima se obratio načelnik Općine Molve Zdravko Ivančan, koji im je zaželio još lijepih trenutaka i dug život.

Opširnije...

Udruga umirovljenika Molve održala izvanrednu Skupštinu

GlavnaUdruga umirovljenika Molve održala je izvanrednu Skupštinu na kojoj je usvojen novi statut kako bi svoje djelovanje prilagodila novom zakonu o udrugama. Skupština je poslužila i za izbor likvidatora u slučaju gašenja Udruge, a članovi su jednoglasno odlučili da će to biti tajnica Marija Valentić. Mijo Feletar, predsjednik Udruge osvrnuo se na provedene aktivnosti te naglasio da su organizirani brojni izleti u toplice i druženje članova. Udruga trenutno ima 98 članova, a za predviđene aktivnosti dobiva i financijsku potporu Općine koja znatno olakšava rad i organizaciju izleta.