22. Vulično prvenstvo u malom nogometu Općine Molve

Poštovani „nogometši“ Općine Molve, Općina Molve po 22. put organizira tradicionalno „Vulično prvenstvo“ u malom nogometu, te molimo sve zinteresirane ekipe da se prijave do 17.07.2017. godine (ponedjeljak) u Općinu Molve (osobno voditelji ekipa, telefonom: 048/892-024 ili na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ).

Pravo nastupa kao i prijašnjih godina imaju svi koji su na neki način vezani uz Općinu Molve (stanuju, stanovali, roditelji, bake i djedovi i dr.).
Nakon prijava ekipa će se utvrditi raspored odigravanja utakmica, planirani početak natjecanja je od 22.07.2017. godine (igrat će se vikendima navečer - petkom i subotom).
Također pozivamo i zainteresiranu djecu (do 14 godina) da prijave svoje ekipe koje se mogu sastojati od igrača iz dvije ili čak tri ulice, kako bi se i oni natjecali kroz revijalne utakmice.

Organizacijski odbor "Vuličnog prvenstva" i Općina Molve

Završnica 21. Vuličnog prvenstva Općine Molve 2016.

01 Vulicka 1 mjestoU četvrtak, 11.08.2016., odigrane su finalne utakmice 21. Vuličnog prvenstva u malom nogometu Općine Molve. U utakmici za prvo mjesto Vulička je pobijedila Marijansku 2:1.

Strijelci utakmice bili su Patrik Jagar s 2 pogotka za Vuličku, a Karlo Molnar za Marijansku. U utakmici za treće mjesto Đurđevačka je pobijedila ekipu Molve Greda 3:0. Strijelci za Đurđevačku bili su Danijel Kopričanec, Marcel Kopričanec i Filip Vincek.

Najbolji strijelac prvenstva je Marcel Kopričanec s 8 pogodaka nakon raspucavanja s Vjekoslavom Kolarom i Karlom Molnarom koji su imali isti broj pogodaka.

Ispred Općine Molve pehare najboljim pojedincima i ekipama podijelio je načelnik Općine Molve Zdravko Ivančan.

Izmjene rasporeda 21. Vuličnog prvenstva

Obavještavamo mještane i sudionike 21. Vuličnog prvenstva da se mijenja raspored igranja utakmica polufinala i finala. Polufinalne utakmice će se igrati u utorak 09.08.2016., a finale će biti u srijedu 10.08.2016.

RASPORED

Potkategorije