GTranslate

Croatian English French German Hungarian Italian Spanish

Pretraživanje

Selsko komunalno društvo Molve

Planirate li proslavu krštenja, prvu pričest, krizmu, poslovno okupljanje, vjenčanje ili neku drugu prigodnu svečanost sala u Društvenom domu Molve, idealno je mjesto za Vašu proslavu. Organiziramo i prihvaćamo hodočasničke grupe u našem Marijanskom svetištu po prihvatljivim ponudama menija i cijena.
Zadovoljstvo nam je pozvati Vas da najljepše i najvažnije trenutke u svom životu proslavite u moderno uređenoj sali, koje će učiniti Vašu prigodu jedinstvenom i nezaboravnom.

Novoizgrađena sala raspolaže kapacitetom do 270 sjedećih mjesta, stolovima, velikim plesnim podijem te spremanjem hrane na tradicionalan način.
Sala je iznutra elegantno uređena, a samo malo cvijeća i svijeća učiniti će je još romantičnijim i bajkovitijim mjestom za vašu svečanost. Vjerujemo kako ispunjavamo Vaša očekivanja, ako imate kakvih prijedloga i posebnih želja, rado ćemo ih ispuniti!
Organiziramo catering za sve prigode i u različitim oblicima. Toplo, hladno ili kombinirano ali raznovrsno i izvanrednog mirisa i okusa, ravno iz naše kuhinje na Vaš stol kao sjajno rješenje gastronomskog užitka i prigodnih slastica.

Posebna ponuda cateringa su bogat izbor jela domaće tradicionalne kuhinje.

Adresa: Trg kralja Tomislava bb, 48327 Molve

Kontakti i narudžbe na telefon: 099/6771-494, 095/1999- 608