Izložba slika Molvarsko proljeće

01U Galeriji Molvarskog likovnog kruga u Molvama 16. travnja 2017. godine povodom Uskrsa otvorena je tradicionalna izložba slika, fotografija i skulptura slikara Molvarskog likovnog kruga Molve pod nazivom Molvarsko proljeće.

Vladimir Ivančan predsjednik Molvarskog likovnkog kruga obratio se posjetiteljima sa nekoliko prigodnih rečenica o izložbi a Maja Huđek pročitala je stihove Ane Bogat, Moje selo.

Izložbu je otvorio načelnik Općine Molve Zdravko Ivančan.
Pjevački ženski zbor iz Repaša svojim pjesmama uljepšao je ovaj trenutak.

Izložba slika „Molvarska jesen“

2.212. studenoga 2016. godine otvorena je u galeriji MLK-a u Molvama izložba slika „Molvarska jesen“ slikara Molvarskog likovnog kruga. Na izložbi uz domaćina i organizatora sudjelovala je i „Udruga vinogradara i voćara“ iz Molva , kao i prva naj žena iz ruralnog područja Koprivničko Križevačke županije Martina Gazdek iz Repaša.

Uz predsjednika MLK-a Vladimira Ivančana posjetiteljima se obratio i predsjednik „Udruge vinogradara i voćara" Martin Kovačič, te naj žena Martina Gazdek. Izložbu je otvorio predsjednik Općinskog vijeća Mijo Kovaček.

KUD Molve sa svojim ženskim pjevačkim sastavom upotpunio je ovaj događaj sa spletom prigodnih pjesama. Uz degustaciju domaće šunke, špeka, prga i kolača te mladog vina družilo se dugo u noć.

Samostalna izložba slika Slave Blažeković

0121. svibnja 2016. godine u galeriji “Molvarskog likovnog kruga” u Molvama otvorena je izložba slika slikarice Slave Blažeković.

Predsjednik MLK-a Vladimir Ivančan se osvrnuo sa par riječi o izložbi, dok je gospodin Pero Markić, prof. lik. umj. napisao predgovor za katalog i lijepim riječima pohvalio autoricu izložbe. Otvorenju izložbe prisustvao je i zamjenik načelnika Općine Molve Mirko Paša koji se zahvalio na poklonjenoj slici i proglasio izložbu otvorenom. Sve to je popratio ženski pjevački zbor iz Repaša.

O Molvarskom likovnom krugu

mlkPredsjednik Molvarskog likovnog kruga: Vladimir Ivančan
Adresa galerije: Trg kralja Tomislava 7, 48327 Molve

 

 

 

Članovi Molvarskog likovnog kruga su:
BOŽIĆ-PETI MARIJA
BUKOVČAN IVANKA
ĐUKIN MARTIN
ĐUKIN STJEPAN
FOSIĆ STJEPAN
GREGURIĆ JOSIP
internet stranica: Gregurić Josip
IŠTVAN ZVONIMIR
IVANČAN VLADIMIR
JAKOVIĆ ĐURO
KOPRIČANEC MARTIN
KOVAČIĆ DRAGUTIN
KOVAČIĆ MIJO
KRZNARIĆ VEDRAN
LONČAR DAMIR
LONČAR PETAR
POPEC ĐURO
RUŠAK MARTA
STIPAN MARIJA
TOT JOSIP
VEDRIŠ MIRKO
internet stranica: Vedriš Mirko
ŽAGAR JOSIP
ŽUFIKA DRAGO