Održana 12. Redovna sjednica Skupštine LAG-a „PODRAVINA“

IMG 8773Dana 25. siječnja 2017. godine u prostorijama Društvenog doma u Molvama održana je 12. Redovna sjednica Skupštine LAG-a „PODRAVINA“.

Skupštinu je vodio predsjednik LAG-a „PODRAVINA", Branko Sobota.

Na sjednici je bilo prisutno 38. članova LAG-a te je usvojen sljedeći dnevni red:

1. Izbor radnih tijela Skupštine
2. Prihvaćanje zapisnika sa 11. redovne sjednice skupštine Lokalne akcijske grupe „PODRAVINA“
3. Izvješće predsjednika LAG-a „PODRAVINA“ o radu LAG-a u 2016. godini
4. Izvješće Upravnog odbora LAG-a „PODRAVINA“ o radu LAG-a u 2016. godini
5. Izvješće Nadzornog odbora LAG-a „PODRAVINA“ o radu LAG-a u 2016. godini

Opširnije...

Poziv na javnu raspravu

Lokalna akcijska grupa „PODRAVINA“ provodi aktivnosti izrade Lokalne razvojne strategije koja se veže uz Program ruralnog razvoja RH za razdoblje 2014-2020.

Tijek same izrade strategije do sada je obuhvatio prikupljanje i analizu podataka za područje LAG-a PODRAVINA, odnosno 15 općina i Grad Đurđevac. Trenutno se radi na dovršavanju same strategije, odnosno određivanju ciljeva, prioriteta i mjera na temelju napravljenih analiza i potreba prostora. Sljedeće aktivnosti trebale bi biti javne rasprave po pitanju Lokalne razvojne strategije LAG-a „PODRAVINA“ za razdoblje 2014-2020.

Opširnije...

Poziv na prezentaciju Programa ruralnog razvoja 2014-2020

3. travnja 2014. godine, LAG „PODRAVINA" u suradnji s Koprivničko-križevačkom županijom i Ministarstvom poljoprivrede, organizira prezentaciju Programa ruralnog razvoja za razdoblje 2014-2020.

Čast nam je pozvati Vas na ovo događanje kako bismo se što kvalitetnije pripremili za razdoblje koje nam slijedi i natječaje koji će se raspisivati na temelju ovog Programa. Poziv i program se nalaze u privitku te Vas molim da svoj dolazak potvrdite do 28. ožujka 2014. godine na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na broj mobitela 099 207 48 00.

POZIV

PROGRAM

Silvija Lukačin, dipl. oec., tajnica

Održana 2. redovita skupština LAG-a "PODRAVINA"

Održana 2. redovita skupština LAG-a "PODRAVINA"12. ožujka 2014. godine, u Hotelu "Picok" u Đurđevcu održana je druga redovita Skupština LAG-a "PODRAVINA". Skupštinom je predsjedavao predsjednik LAG-a, načelnik Općine Kalinovac, Branko Sobota. Nakon izbora radnih tijela Skupštine, razmotrena su i jednoglasno usvojena izvješća Predsjednika, Upravnog i Nadzornog odbora te financijsko izvješće za 2013. godinu.

Voditeljica LAG-a, Mihaela Lončar, prezentirala je prisutnima aktivnosti LAG-a u protekloj godini te predstavila planove za buduće razdoblje.

Članove Skupštine je u ime Koprivničko-križevačke županije pozdravio voditelj Odsjeka za međunarodnu suradnju i EU fondove Vladimir Šadek koji je čestitao LAG-u "PODRAVINA" na dosadašnjem radu i zaželio mu puno uspjeha u realizaciji daljnjih planova.

Stranica 1 od 2